Wij stellen regelmatig de volgende vraag aan transportbedrijven: staat investeren in routeplanning software op de agenda? Meestal is het antwoord nee en we horen bijna altijd dezelfde argumenten. Hieronder staan de 5 meest voorkomende redenen waarom.

Lees meer op de PTV Blog

Vrachtwagens stoten niet alleen CO2 uit, maar ook broeikasgassen. Redenen te meer om te streven naar een duurzame inzet van het wagenpark. Hoe? Met een efficiënte routeplanning.

Lees meer op de PTV Blog

Dat er in de komende jaren heel veel gebouwd gaat worden in Nederland, lijkt haast onvermijdelijk. We zitten immers met een flinke krapte op de woningmarkt. Er moeten dus huizen bij. En snel.

Lees meer op de PTV Blog

Wie verkeerde data in een softwareprogramma stopt, krijgt een verkeerde uitkomst. Met ritplanningssoftware is dat niet anders. Lees hier meer!

Lees meer op de PTV Blog

Hoe kies je het juiste ritplanningssysteem én de juiste leverancier? Op onze blog staan 5 tips!

Lees meer op de PTV Blog

Alles weten over e-commerce transport? Van inkoop, transportplanning tot het monitoren van klanttevredenheid - u leest het in ons blog bericht!

Lees meer op de PTV Blog

Wat zijn de mogelijkheden om brandstofverbruik te verminderen en zo minder in aanraking te komen met de forse stijging van de brandstofprijzen? Wij brengen hier een aantal oplossingen aan het daglicht.

Lees meer op de PTV Blog

De verschillen tussen beiden zijn groot en worden steeds vaker door bedrijven in combinatie met elkaar gebruikt. Maar wat zijn de verschillen?

Lees meer op de PTV Blog

Logistiek in de gezondheidszorg: status en toekomst van een wereldwijd belangrijke en groeiende sector, die tegelijkertijd aan hoge eisen moet voldoen. Een interview met Dr. Michael Nutto.

Lees meer op de PTV Blog

Subcategorieën

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »