Vanaf vandaag is het officieel. In Nederland is de maximumsnelheid overdag op snelwegen aangepast naar 100 km/u. Binnen TLNplanner hebben we daarom ook maatregelen moeten nemen, omdat we naast onze bekende routingprofiel 'Vrachtwagen' ook routingprofielen hebben voor 'Personenwagen' en 'Koerier'.

De snelheden voor deze profielen hebben we moeten verlagen. Dit heeft effect op alle voertuigprofielen die gekoppeld zijn met het routingprofiel 'Personenwagen' of 'Koerier'.

We zijn benieuwd naar uw ervaring en daarom is feedback vanuit onze trouwe gebruikers erg belangrijk. Deze zullen wij evalueren en met deze data kunnen we in de toekomst onze routeringen verbeteren.

Feedback bij gebruik van onze routingprofielen 'Personenwagen' of 'Koerier' kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat hebben we hier voor nodig?

Graag ontvangen we van u de informatie over de geplande route en feedback op de door ons geadviseerde route binnen TLNplanner.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 346 581 600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »