Kilometerheffing België

Wilt u de kilometerheffing in België altijd accuraat kunnen berekenen voor uw route? Het is mogelijk met TLNplanner. Deze professionele routeplanner heeft de precieze tarieven voor Europese landen in het systeem staan, waaronder ook de Belgische kilometerheffing. U heeft alleen een computer met internettoegang nodig om gebruik te maken van deze routeplanner. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan wanneer u de weg op gaat.

Belgische kilometerheffing altijd bij de hand

Sinds april 2016 betalen vrachtwagens met een gewicht van meer dan 3,5 ton een kilometerheffing in België. Bereken eenvoudig de exacte kilometerheffing met TLNplanner. Doordat deze planner de tolkosten en transportkosten precies berekent, controleert u achteraf moeiteloos of uw offerte klopt. Met TLNplanner heeft u altijd toegang tot geactualiseerde toltarieven, inclusief geplande toekomstige wijzigingen. Zo heeft u direct inzicht in de transportkosten en kunt u hier van tevoren al rekening mee houden. Naast de berekening van de kilometerheffing, biedt TLNplanner:

  • vrachtwagen routeplanning;
  • tol- en transportkostenberekening;
  • emissieberekening;
  • volgorde- en tijdvenseroptimalisatie;
  • ADR voertuigprofiel;
  • data manager.

Van het optimaliseren van uw route per type vrachtwagen tot TLNplanner: u heeft het allemaal in één simpel te gebruiken systeem. Door de integratie van de Belgische kilometerheffing in TLNplanner komt u er met één druk op de knop achter wat de totale kosten van uw transport zijn. Door een voertuigprofiel te creëren, houdt de planner eenvoudig rekening met de massa van uw voertuig, waardoor u een compleet gepersonaliseerde berekening ontvangt.

Uw transport optimaliseren

Met de functionaliteiten van TLNplanner kunt u gemakkelijk uw voorkeuren opslaan, zodat het eenvoudig is om uw routes en transporten te optimaliseren. De planner houdt rekening met uw type wagen, tolkosten en met de kilometerheffing in België en andere Europese landen. De nieuwe interface van TLNplanner is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Bovendien worden de kaarten één keer per jaar geactualiseerd, waardoor u bent verzekerd van het meest actuele kaartmateriaal. Zelfs complexe berekeningen zijn voor TLNplanner geen probleem: binnen enkele seconden heeft u de meest efficiënte route door België bepaald. Probeer TLNplanner gratis uit of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

 

kilometerheffing belgie

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »