Gerenomeerde transporteurs maken al gebruik van TLNplanner. Lees de voorbeelden uit de praktijk.

Mobiliteit en transport (M&T) is een van de tien profielen waaruit vmbo-leerlingen kunnen kiezen. Ze leren hoe ze een motor moeten onderhouden en wielen moeten afstellen, maar ook hoe ze de route van een vrachtauto moeten plannen. PTV stelt daarvoor TLNplanner ter beschikking. Het Kalsbeek College uit Woerden maakt daar gebruik van.

Elke dag gaat Durmus Özmen van Stuntbed.nl met zijn Volkswagen Crafter op pad om bedden af te leveren in heel Nederland. Met TLNplanner maakt de jonge ondernemer een efficiënte route langs alle afleveradressen. Dankzij de koppeling met de PTV Driver App houdt hij altijd grip op de planning.

Door gebruik te maken van de TLNplanner voorkomen opdrachtgevers en vervoerders al jarenlang discussie over rijtijden en afstanden. Met een nieuwe module kunnen ritvarianten nu bovendien veel sneller en trefzekerder worden berekend. Een klant geeft zijn mening over die ‘upgrade’.

Vanaf het moment dat International Road Ferry (IRF) B.V. in Rotterdam-Albrandswaard computers gebruikt, is TLNplanner in gebruik. Dit is één van de heel lange gebruikers van het systeem dat zich verder heeft ontwikkeld in de loop der jaren.

Eucon Shipping & Transport Ltd. is continu bezig met het verder verbeteren van onze dienstverlening. Daarom werken wij met de nieuwste software-oplossingen. PTV Group is op ICT-gebied al jaren een belangrijke partner.

Voor logistiek dienstverlener Gilbert De Clercq betekent de invoering van de kilometerheffing in België nauwelijks extra werk voor het berekenen van de kosten.

Ewals Cargo Care is gebruiker van TLNplanner sinds het op de markt verscheen.

Jan van Dam Transport verzorgt al meer dan twee decennia transport van industriële machines wereldwijd.

Verhoek is gespecialiseerd in transport en distributie van tapijtrollen, van vynil en vloerbedekking tot kunstgras. Sinds september 2014 gebruikt de afdeling internationaal transport van Verhoek TLNplanner Internet.

De invoering van de kilometerheffing in België op 1 april leidt niet alleen tot hogere transportkosten, maar ook tot extra administratieve lasten.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Ontdek wat de voordelen van TLNplanner voor uw organisatie zijn

Maak een afspraak »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »