Route planning

Optimaliseer uw route planning op basis van het type vrachtwagen waarin u rijdt en het aantal kilometers dat u af moet leggen. Met TLNplanner houdt u gemakkelijk rekening met diverse tijdvensters, zodat u uw klanten op tijd van hun levering voorziet. Zo voorkomt u discussies over het aantal kilometers dat u rijdt of de tijd dat u onderweg bent. Bovendien bespaart u onnodige transport- en tolkosten.

Efficiënte routes op basis van voertuigprofiel

Kies uit vier verschillende voertuigprofielen en laat TLNplanner de optimale route genereren. U hebt de keuze uit:

  • Zware vrachtauto 40T
  • Lichte vrachtauto 20T
  • Stadsdistributie 12T
  • Bestelauto (Koerier)

De profielen nemen alle mogelijke trajectbeperkingen in aanmerking in de berekening van de meest efficiënte route. Zo vermijdt u eenvoudig milieuzones en tolwegen. Ook geeft de route planning actuele verkeersinformatie weer, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u een stop wilt maken, helpt de route planning u bij het vinden van een geschikte parkeerplaats.

Logistieke route planning

Bereken uw ideale route op basis van de hemelsbrede afstand, kilometers over de weg of tijdvensters waarin de klant wil worden beleverd. Zo bepaalt TLNplanner onder andere de optimale volgorde waarin u uw producten het beste kunt bezorgen. Op die manier voorkomt u dat u onnodig lang onderweg bent of te maken krijgt met lange wachttijden. Met TLNplanner bent u verzekerd van logistieke route planning, waarbij zaken als openingstijden, bereikbaarheid en vaste vertrek- en eindpunten in de route ingecalculeerd zijn. Daarbij houdt de route planning rekening met wel drie tijdvensters.

Routes voor ADR voertuigen

Speciaal voor bedrijven die gevaarlijke stoffen transporteren, is er ook route planning voor ADR voertuigen. Bepaal met behulp van het speciaal ontwikkelde ADR voertuigprofiel hoe u op uw route zoveel mogelijk risico's vermijdt. TLNplanner berekent routes door heel Europa en geeft altijd informatie die up to date is. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die TLNplanner voor uw bedrijf biedt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »