Routeplanning

Efficiënte routeplanning is een belangrijk onderdeel van de logistiek van uw bedrijf. Toch blijft het lastig om te bepalen hoe u in de bepaling van uw route rekening houdt met verschillende tijdsvensters en transportkosten. Met TLNplanner optimaliseert u gemakkelijk uw route op basis van hemelsbrede afstand, kilometers over de weg of tijdvensters. Zo voorkomt u lange wachttijden, onnodige afstanden en extra kosten.

Vrachtwagen routeplanning

Vrachtwagens krijgen bij het transport te maken met diverse trajectbeperkingen, bijvoorbeeld in de vorm van tolwegen, milieuzones, gewichtsbeperkingen en brughoogtes. Menselijkerwijs is het vrijwel onmogelijk om al deze beperkende factoren in aanmerking te nemen bij het uitstippelen van de ideale route. Met de routeplanning van TLNplanner optimaliseert u echter met gemak uw route en vermijdt u zoveel mogelijk trajectbeperkingen. Daarnaast biedt TLNplanner onder andere:

  • Up to date verkeersinformatie
  • Een speciaal ADR voertuigprofiel
  • Routeplanning die rekening houdt met rij- en rusttijden
  • Parkeerplaats zoekfunctie

Berekening van tol- en transportkosten

Bij een efficiënte routeplanning hoort ook de berekening van tol- en transportkosten. Door van tevoren een offerte op te stellen, komt u niet achteraf voor ongewenste verrassingen te staan. Tolsystemen verschillen vaak per land en kunnen ook nog eens in de loop van de tijd veranderen. Met TLNplanner bent u altijd op de hoogte van de actuele toltarieven. Toeslagen voor vrachten en individuele kosten worden bovendien in het uiteindelijke kostenplaatje geïncalculeerd. Neem ook tunnelrestricties mee in de berekening van de optimale route.

TLNnavigator voor actuele routes

De TLNnavigator app maakt route planning nog makkelijker. Stuur geplande routes rechtstreeks door vanuit TLNplanner en profiteer van de meest actuele real-time verkeersinformatie. Ook het inplannen van stops gaat veel handiger, doordat u snel een parkeerplaats van Truck Parking Europe vindt. Probeer de TLNnavigator app voor Android voor 14 dagen gratis uit of neem contact met ons op voor meer informatie.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »