Toltarieven

Bij het plannen van uw route en het opstellen van uw offerte is het van belang dat u rekening houdt met de toltarieven. De TLNplanner houdt bij het plannen van uw route onder andere rekening met de toltarieven, maar uiteraard ook met andere belangrijke factoren. Op deze manier bent u bij gebruik van de TLNplanner verzekerd van de meest efficiënte én milieubewuste route! Dat scheelt veel rekenen & puzzelen én geeft betrouwbare routes, kosten en informatie.

Toltarieven bij TLNplanner

U wilt natuurlijk een goede offerte op kunnen stellen om naar uw klanten te sturen. Hierbij zijn de te verwachten kosten van belang. De kosten zoals toltarieven vallen hier onder. De TLNplanner berekent voor u al deze factoren en kan zo ook de meest efficiënte route voor u plannen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en stuurt u de juiste offertes. Bij het plannen houdt de TLNplanner buiten de toltarieven ook rekening met andere belangrijke factoren zoals:

  • Milieuzones waar bepaalde vrachtwagens niet mogen rijden;
  • Rij- en rusttijden van de chauffeurs;
  • Trajectbeperkingen waar u efficiënt omheen kunt plannen;
  • Voertuigprofielen zodat er indien nodig rekening wordt gehouden met restricties en een efficiënte route wordt berekend.

TLNplanner testen

Bent u benieuwd hoe de TLNplanner werkt en of de juiste toltarieven berekend worden? Vraag dan nu de gratis testversie aan en probeer het uit! U kunt de TLNplanner ook direct online bestellen. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

vrachtwagen toltarieven

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »