tlnplanner eta berekenen

Afstandstabellen

tlnplanner eta berekenen

Eigen POI importeren

tlnplanner eta berekenen

CO2-uitstoot

Adressen inlezen met Datamanager dankzij Excel import

U kunt d.m.v. een CSV-import gemakkelijk uw eigen klant- en leveranciersgegevens importeren in de Excel routeplanner. Dit is inclusief de contactgegevens of andere zaken zoals de laad- of loslocaties. Krijg een duidelijk overzicht door symbolen en kleuren te gebruiken.
Klik hier om meer te lezen »

tlnplanner eta berekenen

Bulkberekeningen in Excel met Tender+ functionaliteit

De Tender+ functionaliteit in TLNplanner is bedoeld om snel en betrouwbaar meerdere tijd-, afstand-, tolkosten-, transportkosten- en emissieberekeningen in Excel door te rekenen. Deze functionaliteit zit standaard in de Excel routeplanner en heeft geen aparte installatie of update nodig. Er is een gebruikersinterface beschikbaar voor het instellen van de parameters en het up- en downloaden van datasets in Excel. Kortom, er hoeven geen interfaces te worden gemaakt.

De bulkberekeningen worden op de achtergrond uitgevoerd, zelfs wanneer u uitlogt in TLNplanner, uw internetbrowser afsluit of de computer uitgeschakeld. Zodra de berekeningen zijn voltooid ontvangt u een in-app of email bericht.

tlnplanner eta berekenen

Multiple stops in Tender+

Het was voorheen enkel mogelijk om berekeningen uit te voeren van A naar B. Het is vanaf heden ook mogelijk om tussenpunten toe te voegen en dit mee te nemen in de berekening.

Wat bereikt u met de Excel routeplanner?

Snel en betrouwbare transportkostenberekening

Wanneer u handmatig meerdere berekeningen moet uitvoeren voor een nieuwe tender, kan er al snel een fout gemaakt worden en daarnaast vergt het erg veel tijd. Een onjuiste calculatie kan van grote invloed zijn op de rest van de berekening. Met tender+ kunt u vertrouwen op de nauwkeurige berekening zoals u gewend bent van TLNplanner maar dan in Excel. U bent van het nieuwste kaartmateriaal verzekerd evenals de huidige en toekomstige tolkosten. Kortom, voorkom fouten en bespaar tijd.

Strategische beslissingen

Vergelijk de impact van wijzigingen in afstanden, transportkosten, rij- en rusttijden en tolkosten van verschillende voertuigen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en baten. Bovendien kunt u reeds uitgevoerde ritten berekenen, zodat u verschillende rapporten van o.a. winstgevendheid van klanten kunt maken.

Gebruik maken van tender+

De Tender+ module is enkel beschikbaar binnen TLNplanner. De eerste honderd berekening zijn kosteloos. Bent u daarna overtuigd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0) 346 581 613.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »