Dat niet iedereen alle opties in TLNplanner kent, is niet vreemd gezien de vele mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de Datamanager waarmee gebruikers hun eigen klant- en leveranciersgegevens inclusief contactgegevens in TLNplanner kunnen importeren of andere zaken zoals laad- of loslocaties.

Gegevens direct zichtbaar

Om alle locaties van uw klant of leverancier direct zichtbaar te maken op de kaart van TLNplanner, hoeft u nu nog alleen maar de naam van uw relatie in te voeren. Als u veel vaste klanten of leveranciers heeft, hoeft u hiervan niet steeds weer opnieuw de adresgegevens in te voeren. Met de Datamanager is het mogelijk om vaak terugkomende adressen standaard in te voeren in de TLNplanner.

screenshots tlnplanner datamanager

Klant- en leverancier gegevens

Als u voor bepaalde klanten restricties heeft is het mogelijk om deze op te nemen in de Datamanager. Dit kunnen verschillende factoren zijn zoals: venstertijden, verblijftijden maar ook andere opmerkingen waaronder: laad- en losplaats, contactpersonen of telefoonnummers. Deze gegevens dienen ingelezen te worden door middel van een CSV-import of deze handmatig aan te maken.

Overzicht door middel van symbolen

TLNplanner biedt u de mogelijkheid om voor uw afleveradressen verschillende symbolen en kleuren te kiezen. Doordat u kunt kiezen tussen verschillende symbolen en kleuren krijgt u een duidelijk beeld op de TLNplanner kaart van uw afleveradressen. Voor meer informatie over de Datamanager in TLNplanner kunt u contact opnemen met onze helpdesk via onderstaande gegevens of bekijk hier de digitale handleiding.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »