tlnplanner eta berekenen

Volgorde optimalisatie

tlnplanner eta berekenen

Berekenen & optimaliseren

tlnplanner eta berekenen

Venstertijden, laad- en lostijden & rij- en rusttijden

Planners kunnen zich volledig verliezen in het optimaliseren van routes zonder route optimalisatie software. Hoe moeten zij een route optimaliseren met meerdere adressen of bestemmingen? Vooral als tijdvensters, leverafspraken en openingstijden een rol spelen, leidt dat tot een ingewikkelde puzzel die voor een compleet wagenpark al snel enkele uren in beslag kan nemen. TLNplanner is de standaard routeplanner voor transport & logistiek.

Route optimalisatie software houdt rekening met:

  • Venstertijden
  • Laad- en lostijden
  • Rij- en rusttijden
  • Kilometers hemelsbreed
  • Kilometers over de weg
  • Laden of lossen
functionaliteiten tlnplanner routeplanning rekening houden met

Zijn uw opdrachten gebonden aan tijdsafspraken, openingstijden van klanten of specifieke tijdvensters waarop uw voertuigen de binnenstad in mogen? Dan biedt routeoptimalisatie software uitkomst. Door gebruik van de tool vermijdt u onnodige kilometers, bespaart u brandstof, vermindert u de CO2-uitstoot en voorkomt u wachttijden. Zo plant u de meest efficiënte route. Kortom: slim plannen levert u geld op.

Lagere kosten en betere service dankzij route optimalisatie software

Routeoptimalisatie is één van de belangrijkste taken van planners. Nadat alle opdrachten over de beschikbare voertuigen zijn verdeeld, blijft één vraag over: wat is per voertuig de optimale volgorde voor het afhandelen van de opdrachten?

Een inefficiënte routeplanning leidt tot onnodig veel kilometers en dus extra kosten. En misschien nog belangrijker: het vertrouwen van klanten raakt beschadigd als tijdsafspraken niet worden nagekomen.

Optimaliseer de volgorde van uw stops

Route optimalisatie: liggen de stops op de juiste volgorde? Met route optimalisatie software kunt u snel en eenvoudig de routepunten op volgorde optimaliseren. Deze slimme planningstool kan routes optimaliseren op basis van de hemelsbrede afstand of het aantal kilometers over de weg. Daarnaast kan routeoptimalisatie software rekening houden met wel drie tijdvensters per stop.

tlnplanner eta berekenen

Kortste en snelste route naar uw eindbestemming

Efficiënte routes plannen is dagelijkse kost. Maar wat als de planning complex wordt, zoals bijvoorbeeld bij grote bedrijven? Of wat als er meerdere adressen zijn?

Een transportplanner wil namelijk slim plannen: de snelste route én de kortste route uitstippelen om zo inefficiëntie tegen te gaan. Het doel: de vrachtwagens zo efficiënt mogelijk inzetten en de transportkosten minimaliseren.

Een optimale route plannen met meerdere adressen

Een routeplanning is onmisbaar geworden in de logistieke sector. Wilt u de meest optimale route maken waarbij u rekening moet houden met meerdere adressen? Binnen TLNplanner kunt u een uitstekende planning maken rekening houdend met voertuigprofielen en restricties.

De route optimalisatie software zorgt ervoor dat routes korter worden en de chauffeur sneller bij zijn bestemming komt. Bereken de meest efficiënte route voor meerdere adressen met TLNplanner.

Automatisch meerdere routes (ritten) tegelijkertijd plannen? PTV Route Optimiser is het rittenplanningssysteem voor de planning & optimalisatie van meerdere ritten.

Bekijk de mogelijkheden »

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »

x

Verhoging Duitse Maut vanaf 1 december 2023!

icon tlnplanner tracing

Bereken nu de impact van de Duitse tolverhoging met TLNplanner!

 

Test gratis! »