TLNplanner t.o.v. overige routeplanningssoftware

 

TLNplanner

Ontwikkeld i.s.m. Transport & Logistiek Nederland

checkmark

Actuele en toekomstige Europese tolkosten berekenen

checkmark

Keuze uit diverse voertuigprofielen

checkmark

Volgorde van stops optimaliseren

checkmark

Excel (.csv) import

checkmark

Berekenen en communiceren van ETA’s

checkmark

Bulkberekeningen in Excel

checkmark

Rekening houden met laad- en lostijden (servicetijd)

checkmark

Als API te verkrijgen

checkmark

Supportafdeling

checkmark

Geijkte kilometers

checkmark

Routes opslaan

checkmark

Rekening houden met ADR

checkmark

Adressen op basis van coördinaten

checkmark

 

Ontwikkeling

TLNplanner is de standaard routeplanner voor de logistieke branche. Ontwikkeld door PTV Group i.s.m. TLN (Transport & Logistiek Nederland). Dit vanwege de behoefte aan een gestandaardiseerd systeem voor de berekening van tijden en afstanden. Dit om discussies tussen opdrachtgevers, vervoerders en verladers te verhelpen.

logo tlnlogo ptvlogo uptrlogo febetralogo vzvlogo fenexlogo transport logistiek vlaanderen

Vrachtwagenvriendelijke routes

TLNplanner houdt rekening met truckattributen, zo krijgt u routes, tijden en afstanden gebaseerd op uw voertuigprofiel. Dit is ook de reden dat Google Maps niet geschikt is voor het plannen van uw vrachtwagen routes.

Webbased

Transportrouteplanning altijd en overal beschikbaar. Met TLNplanner internet kunt u uw routeplanner overal en op elk gewenst moment gebruiken. U heeft slechts een verbinding met het internet nodig. Uw individuele gegevens zoals vrachtwagenprofielen of routepunten worden in uw persoonlijke account opgeslagen.

PTV Group

Is al 40 jaar leverancier van softwareoplossingen voor de planning en optimalisatie van verkeers-, mobiliteits- en transportplanningsvraagstukken. Voor de logistieke sector heeft PTV Group naast de TLNplanner ook een ritplanningssysteem ontwikkeld, voor de planning van distributieritten; PTV Route Optimiser ST. Daarnaast zijn deze functionaliteiten ook in Web API’s te verkrijgen voor Developers; PTV xServer.

Meer weten? Neem contact op via +31 (0) 346 581 600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening. TLN behartigt de belangen van ruim 6.000 leden, variërend van kleine transportbedrijven tot grote logistieke dienstverleners. TLN levert een uitgebreid individueel dienstenpakket en verzorgt de collectieve belangenbehartiging, zowel nationaal als internationaal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. Daarnaast zijn er vijf regiokantoren verspreid over het land. Bij TLN werken 118 medewerkers. Meer informatie via www.tln.nl

Referenties

Deze bedrijven gingen voor:

logo euconlogo ewalslogo geba translogo gilbert de clercqlogo irf logo janvandamlogo verhoeklogo verhoek

Klik op de logo's om de refentiecase te bekijken.

Test 15 dagen gratis

Nu testen »

TLNplanner aanschaffen

Bestel direct »

Gratis online demo TLNplanner

Vraag nu aan »